31-01-05

De happy sloddervos

Het voordeel van slordigheid is dat je voortdurend opwekkende ontdekkingen doet!

En ik spreek hier uit ervaring! Als ervaren slodervos vind ik het zalig om zo een paar keer per jaar de grote kuis te houden. Ongelooflijk wat ik dan allemaal terugvind en welke herinneringen dat oproept. Dit maakt de  grote schoonmaak extra leuk.
Enig nadeel, het gaat wel altijd verschrikkelijk traag eer alles opgekuist is en geklasseerd is. Eigenlijk vraag ik me soms af waarom ik da altijd doe, ik lijk steeds het reccord te verbreken om er terug een puinhoop van te maken tot grote ergernis van mijn huisgenoten natuurlijk. Maar ik kan er echt niks aan doen het is werkelijk sterker dan mezelf.
Ook op het werk heb ik de bijnaam van verstrooide professor niet voor niks. Ieder jaar is er zo een verkiezing van rommeligste bureau van t jaar en ik vrees er altijd voor dat mijn collega's mij op een dag gaan inschrijven. En weet je wat ik denk nog da ik op mijn gemak die wedstrijd win. Shame on me.
Zal ne keer een poging tot volgen cursus time-management doen. Naar het schijnt helpt dit. Maar eigenlijk trek ik er mezelf weinig van aan, ben de enige die er geen last van heeft. Als de collega's daar een probleem mee hebben is dat hun probleem. Mijn werk lijdt er niet onder en ik ben altijd welgezind en happy. Da is toch veel geestiger dan een zeurende katoorpiet die rondloopt als een op ontploffen staande stressbom?
Greetz
LaSonrisa 
20:59 Gepost door LaSonrisa | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.