11-05-05

Fasten your seatbelts for this ride!

"My life is just like a rollercoasterride:

razendsnel, onvoorspelbaar en met duizelingwekkende hoogtes en dieptes"

LaSonrisa

 

Soms lijkt mijn leven aan een enorme snelheid aan mij voorbij te gaan, getypeerd door een opeenvolging van ups and downs die zich razendsnel opvolgen net als tijdens een rit op een halsbrekende rollercoaster hoog boven de grond.

Soms lijkt het zo ongelooflijk snel te gaan dat ik nauwelijks tijd heb om van de echt belangrijke zaken in het leven te genieten. Niet alleen de tijd vliegt maar alles lijkt soms zo snel voorbij te zijn. Nog voor het goed en wel begonnen is lijkt het al voorbij.

Soms krijg ik op een dag mega veel informatie waardoor ik nauwelijks de tijd heb om het goed te ordenen en te verwerken. Niet abnormaal dat ik dus soms eens een keer de bomen in het bos kwijt ben. Gelukkig vind ik die meestal snel terug.

Ook op emotioneel vlak heb ik steeds vaker het gevoel van op een rollercoaster te zitten. Soms voel ik me megagoed terwijl een kleine tegenslag voldoende kan zijn om de dieperik in te duiken en de pedalen ff kwijt te spelen. Tot nu toe vond ik steeds de energie om terug naar boven te klimmen hopelijk blijft dit zo en wordt het geen stuurloze rollercoasterride…

Enige voordeel van een leven als een rollercoasterrit is dat je nooit weet welke verrassing je achter de volgende bocht te wachten staat. Onvoorspelbaarheid zorgt enerzijds voor een bepaalde vorm van hoop en maakt het leven draaglijker tijdens de minder aangename momenten. Dit maakt het leven spannend en hierdoor kan ik this way of live ook wel appreciëren.

Greetz

LaSonrisa

Pittig detail: op rollercoasters wordt ik altijd doodziek…
21:40 Gepost door LaSonrisa | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.