12-05-05

Tijd om de koffers te pakken!

"De wereld is een boek. Wie niet reist, leest enkel één bladzijde"

AUGUSTINUS

 

Een waarheid als een koe, op reis gaan maakt een mens rijker. Op een ongedwongen manier leer je andere culturen kennen en waarderen. Hoeveel wijsheid je uit een land meeneemt kies je zelf. Als je enkel je toeristische bril opzet (wat je goed recht is) zul je minder opsteken dan wanneer je, je ook onder de plaatselijke bevolking mengt. Couleur Café een niet te missen onderdeel op reis.

We moeten eens verder durven kijken dan onze neus lang is. Wat een land aan de toeristen wenst te tonen is niet altijd een correct spiegelbeeld van het echte leven in dat land.

Momenteel ben ik aan het aftellen, volgende week vertrek ik voor een weekje naar Turkije. Jipieeee Jaheeeee! Kijk er enorm naar uit want een beetje ontspanning kan ik nu wel goed gebruiken. Uitgebreid verslag volgt wel als ik terug ben.

Op vakantie verkies ik een gezonde mix: cultuur, ontspanning, couleur café, wa feesten…

Het enige wat ik aan reizen minder leuk vind, is het pakken (en vooral bij terugkeer uitpakken) van de reiskoffers. Meestal stel ik dit dan ook zolang mogelijk uit en dan is het natuurlijk geen groot wonder als ik weeral eens iets vergeten ben. Helpen jullie mij? Wat mag ik echt niet vergeten?

Greetz

LaSonrisa18:15 Gepost door LaSonrisa | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.