16-05-05

De muziek heeft mij weeral eens gered...

 

 

"De muziek brengt een soort genoegen teweeg waar de menselijke natuur niet buiten kan."

CONFUCIUS

 

Gisteren echt een baaldag achter de rug, ik had in niks zin en voelde mij leeg en moe. Had zelfs geen fut genoeg om mij hier af te reageren. Geen idee hoe het komt, zaterdag moeten werken en alle energie lijkt uit mijn lijf gezogen. Strange, want fysiek lastig was het niet en heb zondagochtend extreem lang (voor mijn normen) uitgeslapen. Misschien komt het door een overdosis slaap? Het enige waarin ik de hele dag zin had was terug in mijn bed kruipen.

Mijn huisgenoten hebben echt niet veel aan mij gehad en gingen eerder in een boogje rond mij uit vrees hun neus kwijt te spelen. Ze zullen wel denken dat het door stress komt en dat ik dringend nood aan congé heb. Vandaag ben ik ook al heel de morgen druk in de weer geweest met het afwerken van een aantal dossiers die ik voor mijn vakantie persé af wil. Ja ‘k weet het normaal is het een verlofdag vandaag maar, ‘t is sterker dan mezelf en ‘k heb nog een drukke week voor de boeg.

Nu gisterenavond heb ik mij dan herpakt en weet je hoe? Gewoon in mijn cd-collectie gedoken en plaatjes van vroeger en nu opgelegd en da werkt altijd. Ik vind het zalig om mijn cd’s opnieuw te klasseren, zo ontdek ik altijd wel muziekjes die al lang niet meer op de radio komen maar die ik toch supertof vind, niet meer wist dat ik ze had en die verdomd mooie herinneringen naar boven halen. Mijn humeur steeg per nummer aanzienlijk en ik voelde mij achteraf veel beter. Of hoe muziek een helende invloed kan hebben.

Greetz

LaSonrisa


17:15 Gepost door LaSonrisa | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.