13-08-05

Thanks for your inspiration! Nen dikken merci!

"Er zijn twee soorten ervaringen: de onze en die van anderen. De kunst is te profiteren van die van anderen, want als we wachten tot we van de onze kunnen profiteren is het te laat."

MIGUEL DELIBES

 

Oeps ik ben geschrokken van de reacties die de vorige 2 berichten mij opgeleverd hebben. In positieve zin, ik moet toegeven dat zowel de reacties hier als de berichtjes via mailbox en chat mij wel wat deden. Bedankt voor de lieve reacties en jullie wijze raad!

Maar geen paniek het gaat al veel beter met mij, onkruid vergaat immers niet zo snel ;O) En ik heb de laatste week niet anders moeten doen dan beloven dat ik het kalmer aan ga doen en wat meer naar mijn lichaam moet leren luisteren dus, weet ik het nu wel. Alles komt in orde, ik ben al bijna weer de oude.

Ervaringen delen maakt je inderdaad rijker maar toch ben ik ervan overtuigd dat je bepaalde inzichten toch beter via eigen ervaringen opdoet. Sommige ervaringen kun je niet doorgeven zijn te intens om met woorden te omvatten en veelal zijn dit geen onbelangrijke zaken. Veelal zijn dat de levenslessen die we om één of andere reden aantrekken en dan komt het erop aan eruit te halen wat belangrijk voor je verdere leven is.

Al is het natuurlijk logisch dat een mensenleven te kort is om alles via ervaring zelf te leren. En daarom zijn vrienden oh zo belangrijk want als vrienden je iets vertellen denk je er toch 2 keer over na en kun je het niet links laten liggen.

En remember, toeval bestaat niet, alles gebeurd met een reden, alleen snappen we het soms niet direct en misschien maar goed ook want zo blijft de zoektocht boeiend. Niet weten welke richting het uitgaat kan frustrerend zijn maar het wel weten zou misschien nog ondraaglijker zijn. Het doet me denken aan nog een mooie spreuk en ongetwijfeld waar voor wat onze levensreis betreft:

"De beste reizen gaan niet altijd recht op de bestemming af"

Levenswijsheid doen we allen op en het siert de mens om die met anderen te willen delen. De kunst is je er voor open te stellen, willen leren via anderen en dan ben je al een hele stap in de goeie richting.

Bedankt aan allen die mij reeds veel raad gegeven hebben en ik ben verdomd blij dat ik jullie heb leren kennen!

Greetz

LaSonrisa11:01 Gepost door LaSonrisa | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

niet recht maar altijd in een boog
om af en toe
verrast toe te kijken
wanneer je in de bocht hangt
en jezelf afvraagt
wat erachter komt kijken.

Gepost door: ac | 14-08-05

De commentaren zijn gesloten.