23-08-05

Ik begin er steeds meer tegen op te zien om de kaarsjes uit te blazen....

"Ouder worden op zich is niet pijnlijk maar wel het besef dat het leven steeds moeilijker en harder lijkt te worden"

"Maar jarig zijn zelf en de kado'kes en attenties ontvangen blijft desondanks nog steeds leuk!"

LaSonrisa

 

25 jaar, halfweg de 20-tiger jaren, een kwart eeuw, ¼ reeds gepasseerd (als ik de honderd haal tenminste wat ik sterk betwijfel)… ai ai what’s in a word maar ik hou het toch maar gewoon op 25 jaar jong.En dat mag wel gevierd worden al lijkt da ieder jaar iets minder uitbundig te gebeuren, word ik nu toch oud of alleen maar ouder?

Iedereen weet dat je een wens mag doen bij het uitblazen van de kaarsjes op je verjaardagstaart na 25 jaar ben ik er vrijwel zeker van dat da kaarskes-verhaal een fabeltje is. Al een paar jaar op rij heb ik dezelfde wens en telkens weer dien ik, als het jaar om is, te concluderen dat het weer niet gelukt is. Ok, ik geef toe dat de wens niet super makkelijk te verwezenlijken valt. Maar na 25 jaar zou diene prins op het witte paard toch wel ne keer van achter den hoek mogen komen. 't Zal wa geven, als hij mij nu nog niet gevonden heeft en ik ben ook al zo slecht in oriëntatie... We gaan gegarandeerd niks anders doen dan constant samen verdwalen. Nu met twee verdwalen is altijd toffer en spannender dan alleen...   

Ge ziet ik kan terug lachen met de hele situatie en da is een goeie zaak. Ik laat het niet meer aan mijn hart komen en sla vanaf nu een andere weg in, dit jaar heb ik iets heel anders gewenst, er was ook geen taart en kaarskes maar wel heel wat ander lekkers, vanaf nu doe ik mijn gedacht gedaan met de tradities. Wat die wens was hou ik voor mezelf want naar het schijnt komen uitgesproken wensen nooit of moeilijker uit en dat omdat de kans bestaat da we er ons op blindstaren en dan gaat de geit natuurlijk niet vooruit. Tja daar heb ik nu eenmaal 25 jaar voor nodig gehad om dat proefondervindelijk te ontdekken….

Nee, 25 dan begint het serieuze leven om het met de woorden van een ander te zeggen. Time for a new begin en gasten ik zie het helemaal terug zitten. Door het loslaten van een aantal zaken die zorgden voor serieuse blokkades in mijn energiebanen heb ik nieuwe energie gevonden en die zal ik gebruiken voor de dingen die echt belangrijk zijn in het leven. En dat zijn de zaken die er nu al zijn, wat nog komen zal zien we wel, ik laat het gewoon op me afkomen en maak niet meer de fout door te fel naar iet te zoeken de dingen die er nu zijn uit het oog te verliezen. Flashback heb da nogal eens gezegd vrees ik.

Mijn grootvader zei vroeger dat een mensenleven bestaat uit 4 seizoenen te beginnen bij de lente wat symbool staat voor het opgroeien. Een wijsheid die hij waarschijnlijk ergens gelezen had maar de bron moet ik jullie schuldig blijven en btw voor mij zal ‘t altijd iets zijn wat ik van mijne "kleine pepe" (als kind noemde ik hem zo, hij was veel kleiner dan mijn andere opa en zo werd het al snel kleine en grote pepe) geleerd heb.

Ik voel aan dat het tijd is voor een nieuw seizoen, de zomer. Het kleurrijkste deel naar het schijnt. We zullen zien ik ga er het beste van proberen te maken.

Gasten hou jullie klaar voor de nieuwe L. ’t zou kunnen dat da hier en daar wel wa vonken veroorzaakt.

Op naar mijn zomer!

Greetz

LaSonrisa
14:44 Gepost door LaSonrisa | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hip-Hip Hoera. Hopelijk komt je wens nu wel uit. XXX

Gepost door: fire | 23-08-05

De commentaren zijn gesloten.