02-01-06

Gelukkig Nieuwjaar!!!!! Zorg dat 2006 er eentje wordt om nooit te vergeten!!!

"Als je de wereld draaglijker maakt voor jezelf, maak je ze ook draaglijker voor anderen"

ANAIS NIN

 

Niet alleen eindejaar is het moment van de goede voornemens, alleen kan het wel een aanleiding zijn om er eens bewust over na te denken. Denk hierbij niet alleen aan jezelf, we leven niet alleen en iedereen heeft mensen rondom zich nodig. Hou misschien een beetje van de goede voornemens ten voordele van de mensen rondom je. Soms zijn we gewoon te druk bezig met van alles en nog wat dat we de mensen die ons echt na bij staan even uit het oog verliezen. En dat mag je niet laten gebeuren want voor je het weet ben je ze kwijt. 

De wereld verbeteren begint bij jezelf, een wijsheid die iedereen bekend in de oren klinkt en die Anaïs Nin bij het maken van deze uitspraak zeker in haar achterhoofd had. Blijf ook altijd in het goede van mensen geloven.

Mooi voorstel toch voor goed voornemend die de verandering kunnen maken en die als we er even bij stil staan makkelijk haalbaar zijn. Een beetje meer verdraagzaamheid zal al een stap in de goeie richting zijn voor iedereen. Als puntje bij paaltje komt hebben we toch allemaal dezelfde doelstelling en hetzelfde lot…

Met deze bedenking zet ik graag het nieuwe jaar in op mijn blogje, aan iedereen een mooi, gelukkig en bovenal gezond 2006 waarin al jullie dromen waarheden worden en je vooral niks te kort komt. Maak er het beste van, ik probeer alvast hetzelfde!

Greetz

LaSonrisa

19:30 Gepost door LaSonrisa | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

°°° LaSonrisa,
Ik hoop dat 2006 een prachtjaar voor jou wordt!


Groetjes

Gepost door: emiel | 02-01-06

happy new year Voor jouw van 't zelfde.
=)

Gepost door: Lze | 06-01-06

De commentaren zijn gesloten.