05-04-06

Ready for a comeback!

 

"Geen van beiden wil eraan denken dat de aarde rond is. Dat ze elkaar uiteindelijk opnieuw in de armen zullen lopen. Dat ze vanaf nu niet van elkaar weglopen, maar naar elkaar toe."

PETER VERHELST

Terug van weggeweest na een hele hectische periode maar geen paniek het gaat terug de goede kant op en ik heb zelfs in al mijn ellende ook een paar leuke zaken meegemaakt de laatste dagen. En aangezien ik voortaan de positieve bril verkies zal ik die momenten onthouden en de rest zo snel mogelijk vergeten/klasseren.

Mensen komen en gaan en de ene laat al wat meer indrukken na dan de andere. Sommigen blijven altijd wel ergens hangen ook al zou je het liever anders willen. Loslaten van mensen is zeker niet altijd even evident zeker niet wanneer het niet de wil is van beide partijen. Des te verrassender als één van die mensen plots terug opduikt.

Maar de wereld is oh zo klein en de laatste dagen is er zo iemand terug opgedoken waarvan ik het verdomd leuk vind dat hij er terug is. ’t Kan verkeren zei Bredero en voor ene keer ben ik die ouwe rakker dankbaar en heel blij.

Door samenloop van omstandigheden kruisen onze paden weer, zou het lot er voor iets tussen zitten?

Greetz

LaSonrisa

21:56 Gepost door LaSonrisa | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

het lot? Volgens mij bestaat toeval niet. De dingen gebeuren omdat ze moeten gebeuren. Dus als je dat het lot noemt, dan zou ik zeggen: ja, het lot zit er voor iets tussen. ;-)

Gepost door: Sir Robin | 26-04-06

De commentaren zijn gesloten.