25-05-06

Live from Bulgaria!

Dober din Bloggertjes,

Het is hier een beetje stil maar dat komt omdat ik momenteel aan het genieten ben van de Bulgaarse zon! Het is hier in Pomorie superweer en ik geniet er dan ook met volle teugen van! Iedere ochtend mijn zonnegroetjes op het hotelbalkon, die Bulgaren denken waarschijnlijk van wat ne zotte Belg hebben ze hier nu weer binnengelaten.

Allee ik ga snel nog een terraske doen en t zal tot volgende week worden!

Zonnige groeten, ik probeer er een beetje [zon] mee te smokkelen naar Belgie naar wat ik hier hoor is het bij jullie niet zo super.

Greetz

LaSonrisa

20:45 Gepost door LaSonrisa | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

20-05-06

Je dis Vive La Fête - C'était magnifique!

"Hier soir c'etait une fête
C'etait tellement fantastique
Maintenant pour être honnête
C'est dur pour la physique
J'ai toujours le problème
Je ne veux jamais arrêter
C'est magnifique quand-même
Surtout pendant l'été

Tous les jour des fêtes!
Oui, c'est excentrique
Je dis 'Vive La Fête'!
Pour être héroïque"

VIVE LA FETE

 

Een betere verwoording voor het feestje van gisterenavond kan ik niet vinden. Het concert van Vive La Fête in de Mast te Torhout gisteren était tellement MAGNIFIQUE!! Zodra de eerste noten van Nuit Blanche waarvan je de eerste strofe hierboven leest begonnen was het knal erop en stond de zaal in vuur en vlam! De unieke sound van Five La Fête is echt SUPER live. Ik kan het moeilijk met een andere groep vergelijken.

Ik heb supergenoten van de show en van de eerste tot de laatste seconde staan meebrullen en dansen. Met als gevolg dat er deze morgen niet veel klank bij mij uitkwam en ik mijn voetjes goed voelde. Maar ik heb het er zeker voor over, heb me weer eens goed kunnen uitleven en een mens moet toch af en toe eens stoom kunnen aflaten. Ik tel al af tot het volgende concert van Vive La Fête hier in de buurt, ik zal zeker en vast van de partij zijn!

En van af nu is mijn motto:

Tous les jour des fêtes!
Oui, c'est excentrique
Je dis 'Vive La Fête'!
Pour être héroïque

Tous les jour des fêtes!
Je dis 'Vive La Fête'!
Je dis 'Vive La Fête'!
Je dis 'Vive La Fête'!

 

Greetz

LaSonrisa

20:15 Gepost door LaSonrisa | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

18-05-06

LAUGH! IT WIL MAKE YOU FEEL GREAT!!!!

"Het is noodzakelijk dat de mens droomt, maar even noodzakelijk is het wellicht dat hij om zijn dromen kan lachen."

LIN YOUTANG

LAUGH!

Lachen is gezond! Zeker weten, ik heb een tijdje terug een cursus lachyoga gevolgd en ik heb er dagen van nagenoten! Ik leek wel op wolken te lopen, een week lang heb ik supereuforisch rondgelopen dat dankzij een overdosis endorfines! Dit zijn een soort van natuurlijke drugs die je lichaam aanmaakt wanneer je lacht. Die geven je een supergoed gevoel, sterker dan verliefd zijn, gewoon zalig!

Lachyoga is echt zalig, de cursus was een heel boeiende ervaring en ik heb ook veel van mezelf bijgeleerd. Bij momenten was het ook best vrij confronterend en ik werd voor de zoveelste maal herinnerd aan een aantal belangrijke werkpunten van mezelf maar de algemene conclusie is super positief! Een aanrader voor iedereen we moeten met zijn allen meer gaan lachen en het leven zal veel draaglijker en mooier worden!

Velen zullen waarschijnlijk denken van lachyoga, een bende gekken die zonder reden lachen, kan het nog onnozeler? Maar dat is echt een vooroordeel die je uit je hoofd moet proberen te zetten. Knopke omdraaien en gewoon op je af laten komen en genieten. Vaak wordt er inderdaad gestart met een fake lach maar die wordt vrij snel overgezet in een echte lach en dan is de werking op je lichaam echt zalig. Het is een superleuke manier om je gedachten even uit te schakelen, eventjes nergens aan denken en als afsluiter een heerlijke relaxatieoefening en meer moet dat niet zijn om eens heerlijk te ontstressen. Just try it!

Voor je het weet ben je verkocht en overtuigd van de helende werking van lachen en sta je iedere morgen lachend voor de spiegel! Niet lachen, hahahahhaha, dit werkt echt, je zelfvertrouwen krijgt hierdoor een boost en je begint je dag met een goed gevoel die je ook uitstraalt naar anderen, geloof me ik heb het al uitgebreid getest en het werkt. Meer lachen kan je leven verbeteren!

Ik sta te popelen om mijn opgedane kennis aan anderen door te geven en hen te laten genieten van een deugddoende lachsessie.

We lachen te weinig maar daar ga ik verandering in brengen!

Lachen voelt goed

Lachen werkt aanstekelijk

Lachen geeft je een goed gevoel

Lachen maakt je vrolijk

Lachen is gezond

Lachen is leuk

Lachen is de tofste meditatie die ik ken

Lachen is relaxerend

Lachen ontstrest je

Lachen kan iedereen

Lachen brengt mensen samen

Lachen is de makkelijkste manier om contact te leggen

Lachen is een universele taal

Lachen ga je!

Je medemens meer laten lachen, is er een schoner doel in het leven? Ik ga er in ieder geval voor, lachen is trouwens een makkelijke manier om contact te zoeken met anderen en de makkelijkste manier om anderen een goed gevoel te geven. En het is echt heel gemakkelijk, probeer het morgen maar eens uit, je zult zien met een simpele lach lok je een lach uit en mensen begroeten je veel spontaner. Echt doen!

Hoho-HAHAHA

Greetz & Big Smile

LaSonrisa

 

21:12 Gepost door LaSonrisa | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |