04-06-06

Cupido shot me!!!!!!!!!

"Als je van iemand houdt, heeft alles nog meer zin"

PAULO COELHO

Tja iedereen kent het wel het gevoel van vlinders in de buik, niet meer helder kunnen denken, verstrooid, dromerig maar stralend rond te lopen…. Dat heet dan verliefd zijn…. Jaja, da klein ventje met zijn pijlen heeft ook mij onlangs serieus geraakt. Gelukkig deed het geen pijn.

Soms is verliefd zijn een heel leuk gevoel (meestal) maar ook soms een gevoel die onzekerheid oproept en vragen. Maar dit keer laat ik mijn verstand de pret niet bederven ik laat het gewoon op me afkomen en we zien wel. Ik geniet van het moment. En weet je, het is ZALIG!

Paul Coelho heeft gelijk met zijn stelling dat wanneer je van iemand houdt alles nog meer zin heeft en ik ga nog een stapje verder. Wanneer je van iemand houdt is het ook makkelijker om dipjes of zaken die tegenzitten te relativeren. Je hebt altijd een prettig vooruitzicht dat er iemand is die zal luisteren en achter je staat. Iemand voor wie je moeilijk iets verkeerd kan doen, iemand die je begrijpt en waarvan je fouten mag maken. Gewoon iemand die er is als ge eens gestresst thuiskomt van het werk en ja ook bij mij gebeurt da wel eens. Stress op het werk een kwaal die nogal vaak voorbode is van dipje bij mij. Nu lijkt die stress mij veel minder te doen, raar he? Verliefdheid is katalysator voor het positieve denken, het maakt het makkelijker. En natuurlijk is geliefde er niet alleen om de mindere momenten mee te delen, alles is gewoon leuker met zijn twee.

Relatie vraagt ook tijd dus bloggertjes als ge mij hier niet te veel hoort ge weet ik ben met iet belangrijks bezig.

Greetz

LaSonrisa

10:15 Gepost door LaSonrisa | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

=) Dat noem ik nu eens gewéldig goed nieuws. *big smile*

Gepost door: Lize | 06-06-06

LOVE HURTS Verliefdheid is prachtig en maakt alles mooi maar als het uitmondt in keuzes maken wordt het soms heel pijnlijk.
greez

Gepost door: claudine | 11-12-07

De commentaren zijn gesloten.