01-10-06

Hoog tijd om onkruid te wieden...

"Positief denken haalt als het ware het onkruid uit ons mentale tuintje, zodat er plaats vrij komt om nieuwe zaadjes te planten."

LUDO VAN NIEUWENHOVE

Pfffff positief denken het lukt me voor het moment heel moeilijk. Mijn hoofd zit vol met veelal negatieve gedachten, mijn positieve ingesteldheid van de laatste dagen wordt zwaar op de proef gesteld. Ik balanceer dit weekend al de hele tijd tussen mij goed voelen en me slecht voelen. En het lijkt deze keer een heel dun koordje te zijn. Heb mij deze middag uit mijn bed moeten slepen, had veel meer zin om eens een dagje over te slaan vandaag…

Maar ik laat met niet kennen en heb mijn roze bril uit de kast gehaald en gewapend met mijn chi-oefeningen hebben die opkomende negatieve gevoelens weinig slaagkans. Ik ben de baas en ik wil me niet slecht voelen!

Hahaha ik moet lachen met mezelf als ik bovenstaande herlees, al is het eerder groen lachen… Ik ben mezelf weer blaasjes aan het wijs maken. Ma soit iedereen heeft wel eens recht op een slechte dag zeker, al hoop ik dat die niet te lang aansleept want leuk vind ik het niet.

Greetz

LaSonrisa

16:03 Gepost door LaSonrisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

tja We hebben allemaal toch eens een slechtere dag, he!

Beesken

Gepost door: beesken | 01-10-06

hmm ken da gevoel, er hangt gewoon veel negatieviteit in de lucht de laatste tijd. Sterk zijn en denken aan goeie dingen die je poss maken.
Lieve groeten

Gepost door: liefje | 01-10-06

De commentaren zijn gesloten.