23-01-07

Ik getikt????? 5 intrigerende dingen over LaSonrisa!

"Het mooiste wat je kunt worden is jezelf"

Roy Martina

 

Ik getikt? Hoe kom je daarbij? In ieder geval bedankt Marijke, dankzij jouw nieuwsgierigheid kunnen de andere lezertjes van mijn blog even met je mee genieten. Intrigerende feiten, mhh dat was even nadenken. Wanneer is iets intrigerend? Gelukkig vroeg je me geen 5 hilarische feiten over mezelf op te noemen, maar nu zwijg ik beter voor ik je op ideekes breng... Ik vond het in ieder geval een leuke opgave en dus met plezier postte ik onderstaande 5 feiten over mezelf, sommige dingen zullen trouwe lezers van mijn blogje reeds weten andere dingen zijn misschien wel een verrassing, leuk vind ik ze in ieder geval wel maar dat kon niet anders rekeninghoudende met feit 5. Enjoy!

  1. Ik ben sinds vorig jaar erkend lachanimator. En die cusrsus deed een balletje rollen die niet meer lijkt te stoppen via lachyoga heb ik de onthaastingsmicrobe serieus te pakken gekregen en volgde in 2006 al verschillende opleidingen: Reiki, massagetechnieken, oorkaarsen, yoga, chi qong… Sommige van mijn vrienden denken dat ik nu pas echt door aan het draaien ben als ik weer eens vol overgave vertel over kaarsen om in je oren te steken, lachsessies waarbij we het kind in ons naar boven halen… Slecht nieuws voor hen ik voel dat ik op het juiste pad zit en dichter bij mezelf kom op die manier. Ook al lijk ik nu nog veel gekker, ik voel me happy in mijn vel en da ist belangrijkste, ik ga er dus zeker nog mee door!
  2. In een ver verleden heb ik gefigureerd voor verschillende tv-reeksen (kinderen van de Windt, Aspe, De Perfecte Moord) maar maakte mijn tv-debuut in 1998 in de muziekkwis bij Walter Grootaerts waar ik eigenlijk per toeval in beland was.
    Ok ik spreek mezelf tegen want ik geloof niet in het toeval, maar ik kon er echt niks aan doen. Een preselectie voor de fun leverde een onverwachte winnaar op… Hier gangen wel een paar mooie anekdotes aan vast.
  3. Duveldrinker, liefst de rode haha da is voor velen een raadsel maar wie mij kent weet wat een rode Duvel is! Ik hou trouwens ontzettend veel van raadseltjes. Het leven zit er vol van. Ah en de groene smaken ook niet mis al lijkt die kleur minder smakelijk. Rara
  4. Ik ben bezig met mijn eerst roman te schrijven (en aan het tempo dat ik nu bezig ben wordt het waarschijnlijk ook mijn laatste) een psychologische thriller met autobiografische tintjes. Gegarandeerd spannend dus en tegelijk heel erg humoristisch! En hierbij moet ik denken aan een soort van raadseltje die een vriendin me ooit stelde om te polsen of je aanleg tot het uitgroeien van een psychopaat heb en owwww jee de test bleek bij mij positief. U bent gewaarschuwd!
  5. Het laatste feit dat ik over mezelf aan jullie kado geef is de mooiste vind ik zelf. Sinds kort kijk ik enkel nog door een roze bril en daarmee bedoel ik alleen maar dat ik enkel nog positief wil denken en zoveel mogelijk in het nu probeer aanwezig te zijn. En wat nog beter is het lijkt me steeds meer en beter te lukken!

Aha en nu het leukste van dit spel, ik mag ook tikjes uitdelen en wie zijn de gelukkige winnaars van een lief tikje en een leuke opgave...... Tadaaaaaaaaaaaaam volgende bloggertjes mogen binnenkort een bezoekje van me verwachten ik kijk al uit naar hun 5 intrigerende feiten!

 

http://komi.skynetblogs.be/

http://soetas.skynetblogs.be/

http://liza.skynetblogs.be/

http://ofanders.skynetblogs.be/

http://defille.skynetblogs.be/

 

Greetz

LaSonrisa

 

21:16 Gepost door LaSonrisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Enkele weken geleden heb ik een gelijkaardige vraag gekregen en toen heb ik volgend postje geschreven: http://defille.skynetblogs.be/post/3989244/6-things-you-always-wanted-to-know-about-fil

Gepost door: fILLE | 24-01-07

De commentaren zijn gesloten.