02-02-09

Lang geleden, veel gebeurd...

geluk

Lang geleden, veel gebeurd. Positieve maar helaas ook minder positieve dingen. Schrijven ben ik blijven doen maar mijn teksten waren echt wel heel erg zwart kort na het stoppen met mijn blogje hier. Stoppen is nooit echt de bedoeling geweest maar tja hoe loopt het soms in het leven he...
In ieder geval ben ik blij dat de teller hier blijkbaar niet is blijven stilstaan. Bijna 100 000 bezoekers!!!! Wow ho LaSonrisa da is bijlange niet slecht meiske. En wat mij nog meer verbaasde bij het terug bekijken van heel wat postjes zie ik ook dat mensen recent nog reacties geplaatst hebben. Moet toegeven het doet me wel wat als ik zie dat mensen troost halen uit men hersengespinsel of laten weten dat ze me begrijpen. Dit laatste gaf de doorslag om de draad terug op te nemen.
Nu gaat het eigenlijk vrij goed met me. Ik heb een paar mooie dingen om naar uit te kijken in de toekomst. Ben een beetje wijzer geworden maar nog steeds een veel te rationeel ingesteld mens maar dat zal ik wellicht altijd blijven. Alleen ga ik er nu anders mee om dan vroeger. Het gevaar om echt gek te worden is geweken ( wat je al bent kun je niet meer worden he). Wie nog terug komt leest er wel meer over. Spreuken en wijsheden trekken nog steeds mijn aandacht en ook die zal ik verder met jullie blijven delen. Ook songteksten raken soms mijn gevoelige snaar en dat mag de wereld gerust weten. Muziek is en blijft trouwens het beste medicijn tegen slechte stemmingen en helpt verdriet te verwerken.

Greetz en warme knuffel
LaSonrisa

22:37 Gepost door LaSonrisa in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Fijn dat je weer terug wat schrijft. Groetjes

Gepost door: fire | 19-02-09

De commentaren zijn gesloten.